Partner en adviseur voor

ondernemingen

in het MKB

Sparringpartner die vooruitdenkt

Control | INFO is een no-nonsensebedrijf dat klare taal spreekt – úw taal, want in alles wat we ondernemen, staat u als klant centraal. Onze ambitie is om uw bedrijf beter te laten renderen, groei te bewerkstelligen, en samen succesvol zijn. Met onze roots in finance en IT begrijpen wij als geen ander dat resultaat telt. Wij zijn een dienstverlener die zich richt op Informatisering, – informatievoorziening op het snijvlak van Business, Finance en IT -, en Control. Als uw deskundige partner voor informatievoorziening en control werken wij samen met u aan het realiseren van prestatieverbetering en duurzame toegevoegde waarde. Dit doen wij door de inzet van hoogwaardige oplossingen, kennis en kunde zodat u altijd ‘in control’ bent van uw business transformatie.

Onze kennisgebieden zijn Business Control, Accounting & Reporting, Business IT  en Process Improvement

Met Control | INFO kiest u voor gedreven partner, een onafhankelijke specialist met oprechte interesse in u en uw onderneming. Wij blinken uit door samen met u vooruit te denken, benutten van ontwikkelingen op technologisch vlak, continu bovenop veranderingen in de markt te zitten, door frisse ideeën en een 360° view op uw onderneming. Met focus op uw wensen en beoogde resultaat. Of het nu gaat om een integrale oplossing, een concreet vraagstuk of voor een andere kijk op de zaak.

Onze werkwijze

In onze dienstverlening gaan wij niet over een nacht ijs. Ieder vraagstuk, ongeacht omvang of complexiteit, benaderen wij individueel. Gewoon omdat wij uit ervaring weten dat iedere bedrijfssituatie uniek is en een daarop geënte oplossing vereist en verdiend. Daarom hechten wij aan een persoonlijke kennismaking om te horen wat u beweegt en wat uw wensen zijn. Wij koesteren een langdurige relatie vanuit oprechte interesse in u en uw bedrijf en staan ook in moeilijke tijden naast en achter u. Kenmerkend voor onze werkwijze zijn onze pragmatische aanpak, onze deskundigheid, openheid van zaken en een helder en eerlijk advies. Wij geloven in de kracht van samen, daarom dat wij voor een perfecte begeleiding en advisering waar nodig een beroep doen op een groot netwerk van specialisten. Vanuit onze overtuiging en kernwaarden heeft u simpel gezegd recht op de beste oplossing en zorg.

Hoe mogen wij u helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze missie

 “Improving your business control together. Dit uitgangspunt stellen wij centraal. 

Als uw partner voor informatievoorziening en control werken wij samen met u aan het realiseren van duurzame toegevoegde waarde, verbetering van resultaten en het ‘in control’ zijn van uw onderneming. We brengen uw bedrijfsprocessen in kaart, leggen pijnpunten bloot en integreren passende oplossingen. Zo loopt uw bedrijfsvoering op wieltjes, focust u op uw kerntaken en geniet u meer gemoedsrust. .

Onze kernwaarden

Aan onze missie zijn kernwaarden verbonden. Dat zijn de randvoorwaarden voor ons handelen.

Partnership, Ontwikkeling, Waardering, Openheid, Betrokkenheid en Klantgerichtheid komen samen in Improving your business control together. Zij vormen de leidraad in onze dienstverlening. We luisteren  aandachtig naar onze klanten, omarmen hun feedback, en trekken er lessen uit. Zo groeien wij samen met u. We jongleren niet met moeilijke termen. We houden van heldere en transparante communicatie. We doen wat we zeggen. We respecteren uw deadlines en budget.

gespecialiseerde kennis

__________

onovertroffen kwaliteit

__________

integere handelswijze

__________

toewijding aan klanten

__________

innovatief